Søkeresultat

Søk
Dato
Innholdstype
Hva trengs?
Hvem trenger det?

10 råd til norske eksportører i Afrika

Norge eksporterte varer og tjenester til Afrika for 17 milliarder i 2016.* Nordic-African Business Association (NABA) synes norske selskaper har potensiale til å ta større del i Afrikas utvikling. Her er GIEKs råd til norske selskaper som ønsker å gjøre prosjekter i Afrika.

Norske Inrigo fikk drahjelp av Eksportkreditt Norge og GIEK i Kamerun

Inrigo fikk hjelp av Innovasjon Norge, Eksportkreditt Norge og GIEK for å lande kontrakt om leveranse av drikkevannsanlegg i Kamerun. Leveransen av fire nøkkelferdige drikkevannsanlegg til det statlige selskapet Camwater i Kamerun er en av de største norske eksportkontraktene til et afrikansk land, utenom oljeindustrien, i de senere år.

Investere i egen eksportbedrift?

29. juni 2017 lanserte Næringsministeren Monica Mæland GIEKs nye långivergaranti for eksportrelaterte investeringer i Norge. Garantien skal bidra til omstilling og utvider GIEKs garantitilbud til flere næringer.

1
Signe

Signe-Christine Forberg Lillerud

IT-lærling
1

Tore Krogh

Seniorrådgiver
1

Georg Kervel

Kunde- og markedsansvarlig
1

Arild Bakås

Senior kundeansvarlig / Teamleder Industri

Ny statlig garanti for eksportører

29. juni 2017 lanserte Næringsministeren Monica Mæland GIEKs nye långivergaranti for eksportrelaterte investeringer i Norge. Med på lansereringen var Norsk Industri som tidligere har forslått en slik ordning. Garantien skal bidra til omstilling og utvider GIEKs garantitilbud til flere næringer.

Nor-Shipping 2017

Snart braker det løs! Eksportkreditt Norge er sammen med GIEK til stede på Nor-Shipping. Besøk oss på stand C01-30a.

Se opptak fra Eksportkonferansen 2017

25. april gikk årets Eksportkonferanse av stabelen i Den Norske Opera og Ballett. Rundt 400 oppmøtte fikk presentert spennende foredrag og panelsamtaler.

Årsrapport 2016

Oslo, 26. april 2017
- Nye garantier fra GIEK utløste eksportkontrakter for 30,5 milliarder kroner i 2016. Kontraktene har bidratt til å opprettholde og skape arbeidsplasser og vekst.

Glassfibertråder sikret årets eksportpris

Hver tredje vindmøllerotorblad i Europa er laget med glassfiber fra Birkeland-bedriften 3B Fibreglass Norway. - En riktig og verdig vinner av Eksportprisen 2017, sier juryleder John G Bernander.

Film om eksportfinansiering

Se vår video og lær hvordan du kan realisere ditt prosjekt ved å tilby din kjøper både kvalitetsprodukter og finansiering. Eksportkreditt Norge og GIEK støtter små og mellomstore eksporttransaksjoner over hele verden. La oss vise deg hvordan det fungerer.

1

Øyvind Ajer

Kredittsjef / Seniorrådgiver juridisk seksjon

Satser på sol i Honduras

- Vi setter stor pris på det gode samarbeidet med GIEK, og vi har fått til mye sammen. GIEK sikrer at Norge bidrar til utbygging av meget viktig fornybar kraftforsyning i utviklingsland. GIEK er for oss en helt nødvendig partner for at vi skal lykkes med den vekststrategien vi har frem mot 2020, sier CEO Raymond Carlsen i Scatec Solar.