Søkeresultat

Søk
Dato
Innholdstype
Hva trengs?
Hvem trenger det?
1

Tore Krogh

Seniorrådgiver
1

Georg Kervel

Kunde- og markedsansvarlig
1

Arild Bakås

Senior kundeansvarlig / Teamleder Industri

Ny statlig garanti for eksportører

29. juni 2017 lanserte Næringsministeren Monica Mæland GIEKs nye långivergaranti for eksportrelaterte investeringer i Norge. Med på lansereringen var Norsk Industri som tidligere har forslått en slik ordning. Garantien skal bidra til omstilling og utvider GIEKs garantitilbud til flere næringer.

Nor-Shipping 2017

Snart braker det løs! Eksportkreditt Norge er sammen med GIEK til stede på Nor-Shipping. Besøk oss på stand C01-30a.

Se opptak fra Eksportkonferansen 2017

25. april gikk årets Eksportkonferanse av stabelen i Den Norske Opera og Ballett. Rundt 400 oppmøtte fikk presentert spennende foredrag og panelsamtaler.

Årsrapport 2016

Oslo, 26. april 2017
- Nye garantier fra GIEK utløste eksportkontrakter for 30,5 milliarder kroner i 2016. Kontraktene har bidratt til å opprettholde og skape arbeidsplasser og vekst.

Glassfibertråder sikret årets eksportpris

Hver tredje vindmøllerotorblad i Europa er laget med glassfiber fra Birkeland-bedriften 3B Fibreglass Norway. - En riktig og verdig vinner av Eksportprisen 2017, sier juryleder John G Bernander.

Film om eksportfinansiering

Se vår video og lær hvordan du kan realisere ditt prosjekt ved å tilby din kjøper både kvalitetsprodukter og finansiering. Eksportkreditt Norge og GIEK støtter små og mellomstore eksporttransaksjoner over hele verden. La oss vise deg hvordan det fungerer.

1

Øyvind Ajer

Kredittsjef / Seniorrådgiver juridisk seksjon

Satser på sol i Honduras

- Vi setter stor pris på det gode samarbeidet med GIEK, og vi har fått til mye sammen. GIEK sikrer at Norge bidrar til utbygging av meget viktig fornybar kraftforsyning i utviklingsland. GIEK er for oss en helt nødvendig partner for at vi skal lykkes med den vekststrategien vi har frem mot 2020, sier CEO Raymond Carlsen i Scatec Solar.

Eksportfinansering - et nyttig instrument

- Eksportfinansiering er et veldig nyttig instrument, sier Per Knutsen, daglig leder i Drammen Yard. GIEK stilte i 2015 garanti på 16,8 millioner kroner i forbindelse med salg av offshore kabelkaruseller til selskapets svenske søsterselskap Drammen Yard Leasing, som igjen leier ut karusellene til EU- og verdensmarkedet. Garantien dekker lån fra Eksportkreditt Norge.

1

Ivar Rekve

Avdelingsdirektør Energi og Industri
1

Håkon A. Løe

Senioranalytiker - Selskaps- og markedsanalyse
1

Bibbi Elise Bagguley

Resepsjonssekretær
1

Ingvild Lundem

Regnskapssjef

GIEKs premiekalkulator

Vår premiekalkulator gir en indikasjon på hva det minst vil koste med en langsiktig långivergaranti og leverandørkredittgaranti utstedt av GIEK. Minimumspremiene følger et internasjonalt regelverk, men endelig premie settes av GIEK og kan bli satt høyere. Les mer om hva kalkulatoren viser og ikke viser lenger ned på siden.