Søkeresultat

Søk
Dato
Innholdstype
Hva trengs?
Hvem trenger det?
1

Cathrine Grund Høgebøl

Senior Vice President

Scatec Solar bygger i Sør-Afrika med nye GIEK-garantier

Sør-Afrika har i årevis forberedt overgangen fra kullkraft til fornybar energi. Nå får norske Scatec Solar drahjelp av GIEKs statlige garantiordning til å bygge tre solkraftverk i landet. C02-kuttene vil tilsvare 10% av årlige utslipp fra norsk veitrafikk.

Vi leter etter Norges beste eksportbedrift

Vet du om en bedrift som fortjener å vinne Eksportprisen 2019? Vi ønsker oss nominasjoner til Eksportprisen 2019 som deles ut på Eksportkonferansen 30. april 2019. Send oss ditt forslag innen 15. januar!

Frihandelsavtale med Indonesia åpner nye muligheter for norske eksportører

Indonesia er et land med sterk vekst: 5,1 % i 2017 med utsikt til 5,3 % i 2018. Den sterke økonomiske utviklingen har ført til stor interesse og utenlandske investeringer de seneste årene. Landet har tradisjonelt vært sett på som nokså uorganisert, men handlekraftige politikere, og særlig presidenten Joko Widodo har slått hardt ned på korrupsjon, som har vært en stor utfordring for landet og investorer.

1

Ståle Torgersbråten

Avdelingsdirektør Juridisk og regulatorisk
1
Stian Meek Dromnes

Stian Meek Dromnes

IT-lærling

Dette cruiseskipet er fremtiden for norske skipsverft

Cruiseskipet Le Laperouse ble nylig levert som det første i en serie av flere nybygg fra VARD. GIEK er sentral i finansieringen av alle skipene, og i omstillingen av norske verft fra offshoreskip til andre typer skip til nye markeder. –Vi ser tydelig at GIEKs garantier er viktige for å oppnå kontrakter i nye markeder og hos nye kunder, sier Wenche Nistad.