1

Møt oss på Nor-Shipping!

Eksportkreditt Norge, GIEK, GIEK Kredittforsikring og Innovasjon Norge vil for første gang delta med felles stand under Nor-Shipping 2019, for å gi norske og internasjonale virksomheter en felles inngangsport til hele det eksportrettede støtteapparatet.

I mer enn 50 år har Nor-Shipping samlet maritime industriaktører fra hele verden. Tilstedeværelsen av ledende selskaper fra hele den maritime verdikjeden, gjør Nor-Shipping til en sentral arena for faglig påfyll og nettverksbygging for alle besøkende.

I år vil mer enn 900 ulike utstillere fra 48 forskjellige land stille med stand i Lillestrøm arena fra 4.-7. juni 2019. Du finner Eksportkreditt, GIEK, GIEK Kredittforsikring og Innovasjon Norge på stand nummer C04-17.

Sammen styrker vi norsk næringsliv

Eksportkreditt Norge, GIEK, GIEK Kredittforsikring og Innovasjon Norge bidrar alle til utvikling av et konkurransedyktig norsk næringsliv. Samlet har vi en bred verktøykasse tilpasset deg som ønsker å lykkes med eksport. Samtidig bidrar vi til å styrke arbeidsplasser lokalt i Norge.

- Det er flott at vi i år kan vise et samlet virkemiddelapparat for eksport og finansieringsløsninger til den maritime næringen. Vi håper at både nye og gamle kunder vil ta turen innom vår felles standen for å diskutere fremtidige prosjekter eller lære mer om hva vi har å tilby norske maritime leverandører, verft, banker, og norske og utenlandske redere, sier Wenche Nistad, administrerende direktør i GIEK.