Nor-Shipping 2019

4 - 7 juni
Norges Varemesse, Lillestrøm

GIEK ser frem til en av årets store begivenheter: Nor-Shipping 2019

Vi vil i år ha en felles stand (C04-017) med Eksportkreditt Norge, Innovasjon Norge og GIEK Kredittforsikring på den norske paviljongen, noe som gir oss muligheten til å vise et samlet statlig tilbud for den norske maritime næringen. 

I tillegg til å være tilstede for norske maritime leverandører, verft, utenlandske kunder av norske eksportører, skipsredere og våre samarbeidspartnere, vil vi i år invitere til et spennende program med faglig. I løpet av messeuken, vil vi holde 5-10 min innlegg, såkalte MINI-TALKS, på standen. Vi har valgt ut en rekke temaer vi tror er av interesse for ulike aktører i den maritime næringen, og vi har invitert en kombinasjon av eksperter fra egne organisasjoner og representanter selskaper med erfaring fra å bruke det statlige eksporttilbudet til å presentere, inkludert Clean Marine og Wärtsilä. I tillegg vil en rekke norske leverandører presentere sine produkter i korte 5-minutters pitcher. 

Tirsdag 4. juni får vi også besøk av næringsminister Torbjørn Røe Isaksen, som vil si noen ord på standen. 

Se fullt program for MIN-TALKS

Internasjonal messe med lang historie
I mer enn 50 år har Nor-Shipping samlet maritime industriaktører fra hele verden. Tilstedeværelsen av ledende selskaper fra hele den maritime verdikjeden, gjør Nor-Shipping til en sentral arena for faglig påfyll og nettverksbygging for alle besøkende.

I år vil mer enn 900 ulike utstillere fra 48 forskjellige land stille med stand i Lillestrøm arena.

Sammen styrker vi norsk næringsliv
Eksportkreditt Norge, GIEK, GIEK Kredittforsikring og Innovasjon Norge bidrar alle til utvikling av et konkurransedyktig norsk næringsliv. Samlet har vi en bred verktøykasse tilpasset deg som ønsker å lykkes med eksport. Samtidig bidrar vi til å styrke arbeidsplasser lokalt i Norge.

GIEK vil være tilgjengelig både på messen og i Oslo hele uken. Vennligst ta kontakt, om du ønsker å forhåndsavtale et møte med en av våre kundeansvarlige. 

Møt oss på stand C04-17

Del dette