Må jeg slette og velge på nytt hver gang jeg vil endre valget mitt?

Det er ikke nødvendig å slette eller velge på nytt. På linjen øverst i modellen kan du endre valget ved å klikke på det. Da kan endre valget ditt fra en nedtrekksmeny.